Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

„Пишем писмо Дједу Мразу“

„ПИШЕМ ПИСМО ДЈЕДУ МРАЗУ“

 Ваш Дјед Мраз и Поште Српске и ове године организују активност под називом „ПИШЕМ ПИСМО ДЈЕДУ МРАЗУ“, а чију реализацију подржава Министарство просвјете и културе Републике Српске.

Пошиљалац у писму Дједу Мразу треба да напише шта жели да му Дјед Мраз поклони за новогодишње празнике, а поред жеља рад може да садржи и цртеже.

На радовима је потребно назначити име и презиме, разред и одјељење и школу коју похађа пошиљалац, а радови се шаљу путем поште на адресу: Дјед Мраз – Поште Српске, Улица Сњежних путева 5, 78 000 Бања Лука до 15. децембра 2019. године.

Награде: 100 новогодишњих поклон пакетића за 100 одабраних радова, школа или вртић са највише писама добиће ЛЕД ТВ 65, а за три најљепша писма су предвиђене награде: ПРВА НАГРАДА: таблет, ДРУГА НАГРАДА: мобилни телефон, ТРЕЋА НАГРАДА: бежичне слушалице.

Дружење са Дједом Мразом и додјела награда ће бити организована 26. децембра 2019. године у Дому Омладине у Бањој Луци с почетком у 11 часова.

Срећно!

ВАША БИБЛИОТЕКА

 

Total Page Visits: 100 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.