Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење – Дани отворених врата

Д А Н И  О Т В О Р Е Н И Х  В Р А Т А – ДЕЦЕМБАР

 Отворена врата представљају школски термин који означава вријеме које наставници и учитељи посвећују родитељима ученика ради успјешне сарадње и праћења ученика. Сви наставници и учитељи имају одређен термин у недјељи који представља резервисано вријеме наставника за родитеље ученика. Отворена врата су веома корисна и омогућавају  родитељима да имају бољи увид у рад и напредовање свог дјетета. Могу са наставником да разговарају о потешкоћама са којима се дјеца сусрећу у усвајању градива неког предмета, или да се посавјетују како да дјеци помогну да боље напредују. На овај начин ученицима се помаже да што лакше и боље усвајају знање и васпитање. Заједничком сарадњом родитеља и наставника постижу се најбољи резултати у развоју личности сваког ученика, а сваки се проблем лако ријеши ако се родитељи и наставници заједничким радом ангажују.

ДАНИ ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Total Page Visits: 85 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.