Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Часови Доситеја

Часови Доситеја су одржани у свих пет одјељења петих разреда из предмета Познавање природе и друштва. Наставна јединица часа је била Привреда и привредне гране. Ученици су утврђивали већ обрађено градиво са својим учитељицама. Ученици су јако заинтересовани за овакав вид наставе, много више учествују у раду и жељни су да истражују појединости. Омогућити ученицима што чешће овакав вид наставе допринијело би савременијем кориштењу метода и удаљавањем од стереотипних садржаја.

Total Page Visits: 67 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.