Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Предавање о друштвеним мрежама

У нашој школи је у четвртак,12.12.2019.године одржано едукативно предавање за VII разред на тему „Превенција негативности на друштвеним мрежама“. Предавање је одржао Александар Миладиновић, инспектор за полицијску обуку Полицијске академије Бањалука. Предавању су присуствовали и педагог школе Сашка Јововић и помоћник директора Александар Стојановић. Ученици су имали прилику да постављају питања о злоупотреби друштвених мрежа.

Total Page Visits: 119 - Today Page Visits: 3

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.