Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Никољданска свечаност

Наши малишани су данас 16.12.2019. с радошћу запловили кроз пјесму и игру и дочекали Светог Николу у холу наше школе. Сцена је била уређена у празничном расположењу. Ученици од другог до петог разреда су спремили никољдански програм за наше ђаке прваке. Тако су наши првачићи могли да уживају у бројним рецитацијама: „Дјечији оглас“ припремили ученици II разредa са својом учитељицом Слађаном Лолић, „Никољданска чизмица“ припремили ученици трећег разреда са својом учитељицом Даријом Пентек,“Свети Никола и ја“ припремили ученици четвртог разреда са својом учитељицом Надом Бањац. Ученици трећег разреда су нам показали како знају добро и да глуме те су одглумили неколико игроказа: Канцеларија Светог Николе, Наглуви пијетао и Заљубитис. Припремила их је учитељица Ранка Орашанин. Мали хор је дочекао Светог Николу са неколико пјесама:   Никољдан, Кад си сретан и Новогодишња пјесма. Припремила их је учитељица Ђурђица Недимовић. Координатор програма је учитељица Дарија Пентек.

На крају програма ученици су дочекали Светог Николу и подијељени су им никољдански пакетићи.

АФИША-СВЕТИ НИКОЛА

Након ове свечаности у зборници наше школе уз малу свирку нашег колеге Горана Пушкара су подијељени пакетићи и за дјецу радника наше школе. 

ПАКЕТИЋЕ ЗА НАШЕ МАЛИШАНЕ ЈЕ ПРИПРЕМИЛА ГОСПОЂА САЊА БЛАГОЈЕВИЋ,  „ГЛАС СРПСКИ“ А.Д. -МИНУТИЦА

Total Page Visits: 89 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.