Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Новогодишњи базар

Као и сваке године и ове године је 12.12. 2019.године у холу наше школе одржан новогодишњи базар на којем су ученици наше школе представили своје ручно рађене радове. Базар су организовали ученици разредне наставе са својим учитељицама. И ове године базар је имао хуманитарни карактер. Координатори базара су биле учитељице Тривуна Мацановић и Љиљана Нишевић. Захваљујемо се родитељима који су се и овог пута одазвали у великом броју и помогли у реализацији базара.

Total Page Visits: 97 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.