Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Такмичење из њемачког језика

„Glossa“- Центар за њемачки језик Бањалука организовао је 14.децембра 2019.године такмичење из њемачког језика за дјецу основних и средњих школа. Учесници су се такмичили на нивоима А1- Б2  при чему су тестиране продуктивне вјештине комуникације- писање и говор. Ученици наше школе су имали запажене резултате: 

А1- 2.мјесто: Софија Пејаковић VIII1

Б2-1.мјесто: Марија Милашиновић IX3

Ученицама предају њемачки језик наставнице Виолета Мрђа и Наташа Пашалић Цвијетић

Total Page Visits: 66 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.