Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Игре без граница

ИЗВЈЕШТАЈ

Спортско-забавна манифестација “Јафа Игре без граница”, одржана је 22. 12. 2019. у спортској дворани у Кампусу, Бањалука  од 12:00 до 15:00 часова. Ове игре промовишу спорт и здрав начин живота, те доносе одличну забаву. Министарство просвјете је подржало ове активности и позвало све основце да се прикључе.

Ученици основних школа, од првог до петог разреда, предвођени капитенима су  се такмичили у пет дисциплина и четири узрасне групе. У забавним играма малишани су показали брзину, спретност и склоност ка тимском раду, те на тај начин вршњацима послали поруку колико је важан спорт, физичка активност и здрави стилови живота.

Циљ ових активности је да  се обогати спортско-рекреативни, али и забавни садржај  у ери дигиталних медија и да се покуша омасовити спорт, кроз ове забавне игре сваком дјетету омогућити  да се бави спортом. Игре су помно осмислили стручњаци из области спорта и здравства и прилагођене су сваком узрасту.

 Здравље дјеце треба да буде приоритет, а битан аспект здравља је физичка активност. Важно је да се дјеца окупе око заједничке идеје, те да се на забаван начин промовише спорт и тимски рад.

Генерални спонзор је једна од најугледнијих компанија у региону “Јафа” .

Велики пријатељ манифестације је и компанија “м:тел”, која је за све учеснике припремила мноштво креативних садржаја.

Основну школу „Иво Андрић“ су представили:

IV3 са учитељицом Дајаном Петровић и  IV5 са учитељицом Надом Бањац.

                                                                                      

Total Page Visits: 101 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.