Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Ревија плеса 2019.године

Дана, 23.12.2019.године VI2 и  VI4  наше школе учествовали су у Омладинском центру у манифестацији под називом Ревија плеса под организацијом удружења „Здраво да сте“. Учествовало је 12 ученика са тачком плеса Сиртаки у пратњи учитељица Јелене Ромчевић и Биљане Бузаџија. Поносни смо што можемо да се похвалимо да смо добили највећи аплауз икад. Најљепши утисци ће нам дуго остати у сјећању.

Total Page Visits: 147 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.