Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Ученици наше школе су у првом полугодишту учествовали са својим радовима у изради приручника и наставног материјала за учитеље „Свјетска баштина у рукама младих“ у оквиру заједничког пројекта Уједињених нација у Босни и Херцеговини „Дијалог за будућност“. Овом приликом честитамо ученицима III4: Теодори Вучановић, Ањи Гајић, Никши Пепиновићу, Вељку Јовићу, Лани Умићевић, Софији Шобот, Мануели Грбић, Катарини Војиновић, Марку Милићу, Лани Гњатовић и Марији Радановић као и њиховој учитељици Мири Косић на освојеном 2.мјесту са 34 освојена гласа са радом Трвђава Кастел – Бања Лука. Побједнички радови ће се налазити у посебном додатку UNESCO приручника „Свјетска баштина у рукама младих“ за БиХ издање.

                                                                                    Директор школе

                                                                                  /Жељка Опачић/

Total Page Visits: 97 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.