Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-библиотека

Број:

Датум: 31. Јануар 2020. године

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Јавна установа „Спомен-подручје Доња Градина“ у сарадњи са Републичким педагошким заводом Републике Српске расписује Конкурс за најбоље литерарне и ликовне радове ученика на тему „СЈЕЋАЊE НА НЕВИНO СТРАДАЛЕ ЖРТВЕ У КОНЦЕНТРАЦИОНОМ ЛОГОРУ ЈАСЕНОВАЦ“.

Пропозицијом конкурса је предвиђено да школа достави два најбоља литерарна и десет најбољих ликовних радова. Школска комисија ће на основу пристиглих радова изабрати најбоље радове и послати на конкурс. На полеђину сваког рада треба залијепити попуњен пријавни лист. Пријавне листове можете преузети у школској библиотеци.

ПИШИТЕ И ЦРТАЈТЕ НА ЗАДАТУ ТЕМУ И ОСВОЈИТЕ ВРИЈЕДНЕ НАГРАДЕ:

  • ПРВА НАГРАДА: 300 КМ
  • ДРУГА НАГРАДА: 200 КМ
  • ТРЕЋА НАГРАДА: 100 КМ 

Награде за најбоље литерарне и ликовне радове, које ће изабрати стручна комисија на основу свих пристиглих радова, ученицима ће бити додијељене на отварању изложбе ликовних радова у Доњој Градини 26. априла 2020. године. ** 

РАДОВЕ ЈЕ ПОТРЕБНО ДОСТАВИТИ У ШКОЛСКУ БИБЛИОТЕКУ НАЈКАСНИЈЕ ДО 10. МАРТА 2020. ГОДИНЕ! 

СРЕЋНО!

ШКОЛСКА БИБЛИОТЕКА

 

Total Page Visits: 164 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.