Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Замјена улога

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

АКТИВНОСТ: ЗАМЈЕНА УЛОГА

(Од III DO IX разреда)

ПОШТОВАНЕ КОЛЕГЕ,

У ПЕТАК,7.2.2020.ГОДИНЕ, КАКО ЈЕ И ПЛАНИРАНО РЕАЛИЗОВАЋЕМО АКТИВНОСТ „ЗАМЈЕНА УЛОГА“.

 АКТИВНОСТ ЋЕМО ОДЖАТИ ПРВА ДВА ШКОЛСКА ЧАСА У ОБЈЕ СМЈЕНЕ.

МОЛЕ СЕ ПРЕДМЕТНИ НАСТАВНИЦИ И ОДЈЕЉЕЊСКЕ СТАРЈЕШИНЕ ДА СЕ ОДАБРАНИ ЧАСОВИ ТОГА ДАНА РЕАЛИЗУЈУ НА НАЧИН ДА ЗАДУЖЕЊА ПРЕДАВАЧА БУДУ У ДОГОВОРУ СА ЗАИНТРЕРЕСОВАНИМ УЧЕНИЦИМА, С ТИМ ДА ЧАС МОРА БИТИ АДЕКВАТНО ОСМИШЉЕН.

 

ЗА СВЕ ДОДАТНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ МОЖЕТЕ СЕ ОБРАТИТИ СТРУЧНОЈ СЛУЖБИ.

                                          СТРУЧНА СЛУЖБA

ДАН ЗАМЈЕНЕ УЛОГА

У петак,  7.2.2020. године већ традиционално пету годину активност „Дан замјене улога“ живи у нашој школи. Тога дана наши ученици имају прилику постати неко други, као и наши наставници, што нимало није лак задатак, али вриједи покушати. У овој активности учествовало је 66 ученика разредне и предметне наставе. У школи је тога дана владала опуштајућа и забавна атмосфера. Наставници су одушевљени њивовим припремама, ентузијазмом и спретношћу у испуњавању задатака учитеља и наставника, што доказује одличну сарадњу.

Циљ  и смисао ове активности је дати ученицима прилику и указати повјерење,  охрабрити их  и ојачати им самопоуздање, те  проширити разумијевање посла и циљеве својих учитеља, али и обогатити нашу школску свакодневницу. Фотографије у прилогу су доказ атмосфере и добре припремљеностих наших малих и великих предавача.

                                                          Координатор активности,

                                                                                                          Стручна служба

СПИСАК НАСТАВНИКА И УЧЕНИКА

Total Page Visits: 128 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.