Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење- извод из МК рођених

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

На основу информације коју је Школа добила дана 4.3.2020. године, обавјештавају се родитељи  будућих ученика I разреда (школска 2020/21. година) и IX разреда (школска 2019/20. година) да нема потребе да родитељи долазе у Градску управу ради прибављања извода из МК рођених. Школа доставља спискове Одјељењу а Градска управа ће бесплатно издати извод из МК рођених. Овим путем би се избјегле непотребне гужве и долазак родитеља у Пријемну канцеларију број 16.

Управа школе

 

Total Page Visits: 41 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.