Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Посјета акваријуму на ПМФ – у

Посјета акваријуму на ПМФ – у

Дана, 25.2.2020.год. ученици наше школе, у оквиру додатне наставе биологије, заједно са наставнициом Бојаном Вукота, посјетили су акваријум на ПМФ – у.

Акваријум посједује многе врсте риба, водоземаца и гмизаваца. Ученици су на тај начин упознали многе ендемске, као и необичне врсте тропских и других екзотичних дестинација. Видјели су и врсте нашег поднебља, које се иначе могу срести у оближњим шумама, ливадама и барама. 

Лаборант акваријума, Небојша Митровић, причао им је о начину живота многих врста, како наших крајева тако и увезеним врстама из далеких области.

Ученицима су посебан утисак оставиле егзотичне врсте риба и гмизаваца због свог необичног начина живота.

 

Total Page Visits: 25 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.