Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-обустава наставе

 

На основу члана 63. ст. 1. и 3. Закона о републичкој управи („Службени гласник Републике Српске“, број 115/18),а у вези са Закључком Владе Републике Српске број:

04/1-012-2-733/20 од 10.03.2020. године, министар просвјете и културе је донио

НАРЕДБУ

О ОБАВЕЗНОМ ОБУСТАВЉАЊУ ВАСПИТНО-ОБРАЗОВНОГ РАДА У ОСНОВНИМ И СРЕДЊИМ ШКОЛАМА РАДИ ПРЕВЕНТИВНОГ ДЈЕЛОВАЊА И СПРЕЧАВАЊА ПОЈАВЕ ШИРЕЊА НОВОГ ВИРУСА КОРОНА (COVID-19)

ОБУСТАВЉА СЕ ВАСПИТНО-ОБРАЗОВНИ  РАД У ОСНОВНИМ И СРЕДЊИМ ШКОЛАМА У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ У ПЕРИОДУ ОД 11.03. ДО 30.03.2020. ГОДИНЕ.

                                                                                 УПРАВА ШКОЛЕ

Total Page Visits: 69 - Today Page Visits: 4

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.