Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-клокан математичар

КЛОКАН МАТЕМАТИЧАР 

Драги ученици,

с обзиром да су школе затворене због вируса, изазов који се требао одржати 19.3.2020. године се одгађа. О новом термину бићете обавијештени благовремено, али можемо рећи да се надамо да ће то бити један четвртак у априлу. Ви који сте се пријавили за такмичење имате приступ онлине Клокан тестовима из претходних година на ucionica.talentium.ba

Приступате на свој налог на сљедећи начин:

username: ime.prezime.146

password : ucenik

Тако, на примјер, ученик Петар Петровић има

username: petar.petrovic.146, а password : ucenik.

Сва слова са “квачицама” (ć,č,ž,š,đ) су замијењена са словима (c,c, z, s, d). Након прве регистрације требате замијенити шифру “ucenik” са новом шифром. Исти тест можете радити више пута, али будите пажљиви. Бодове добијате само приликом прве израде теста. Бодовање је исто као и у “правом” Клокану. До краја ове седмице имаћете на располагању пет тестова. Најбоље би било да седмично радите један тест. У случају неких нејасноћа или проблема у приступу можете се јавити на емаил

drazenkak18@gmail.com

Срећно у раду. Координатор такмичења,

Драженка Миловановић

Total Page Visits: 168 - Today Page Visits: 3

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.