Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење – гугл учионица

   Поштовани родитељи и ученици обавјештавамо Вас да ће поједини наставници реализовати наставу на даљину, користећи платформу google classroom. Предметни наставник, који се одлучи за коришћење наведене платформе, преко одјељењских старјешина прослиједиће сваком ученику приступни код путем којег се ученици могу улоговати. Поменутој платформи можете приступити путем овог линка https://edu.google.com/code-with-google/?modal_active=none&story-card_activeEl=enhance-any-subject

Total Page Visits: 1844 - Today Page Visits: 3

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.