Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Подаци о евидентираним првацима

     Поштовани будући ученици, ђаци прваци и родитељи, на основу закључка који смо добили од стране Републичког штаба за ванредне ситуације Владе Републике Српске који се односи на  упис дјеце у први разред број: 14-3/20 од 02.04.2020. године да се упис дјеце у први разред организује чим се за то стекну услови, на основу ваших позива и електронским путем све податке које смо добили од вас смо упутили ка Општини у сврху издавања родних листова за ученике, будуће прваке. Циљ овакве акције је да нема потребе да се стварају гужве у Општини која је на себе преузела обавезу да свим евидентираним ученицима у основним школама изда родне листове. Родни листови за ученике који су на  списку су у нашој школи, у педагошко-психолошкој служби који ће се користити приликом тестирања ученика за први разред (о чему ћете бити благовремено упознати). Такође, желимо вас упознати да евиденција ученика још увијек траје те да ћемо све пријаве на исти начин слати као што смо и до сада, а у сврху издавања родних листова за ученике.
Срдачан поздрав
Стручна служба ЈУ ОШ „Иво Андрић“ Бања Лука
Total Page Visits: 1758 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.