Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Професионална орјентација

Поштовани,

У циљу промоције занимања и рада на професионалној оријентацији ученика основних школа, у прилогу вам шаљемо плакат и опис занимања за која се школују ученици у ЈУ Пољопривредној школи у Бањој Луци. Ове школске године имамо и два нова занимања агротехничар (ИВ степен) и агропроизвођач (ИИИ степен) о којима ученици могу добити више информација у приложеном тексту. Молимо вас, да путем ваших школских интернет страница или вибер група са ученицима и родитељима завршних разреда прослиједите презентације, како би се информисали са занимањима у нашој школи, проширили сазнања и одлучили се за упис у нашу школу.

Занимања на школском сајту:

Хвала унапријед!

ЈУ Пољопривредна школа

Бања Лука

https://www.poljskolabl.rs.ba/zanimannja/

Total Page Visits: 572 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.