Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

ЈУ Гимназија „Филип Вишњић“

Овим путем Вас обавјештавамо о плану уписа у нашу школу за школску 2020/21.годину. Поред 4 одјељења општег и 3 одјељења друштвено-језичког смјера, ЈУ Гимназија “Филип Вишњић“ из Бијељине планира да упише ново  ОГЛЕДНО МАТЕМАТИЧКО ОДЈЕЉЕЊЕ (уз сагласност Министарства просвјете и културе РС) по Наставном плану и програму Математичке гимназије из Београда.

Циљ нам је да најбоље ученике, оне којима је жеља да напредују у математици, физици и информатици, упишемо на овај смјер и да своје потенцијале развијају на прави начин. 

Молимо Вас да родитеље и ученике завршног разреда својих школа упознате са новим, јединственим смјером у Републици Српској.

Надамо се да ћете нам помоћи у промоцији уписа.

С тим у вези шаљемо Вам информације о томе.

https://www.youtube.com/watch?v=CL4NJ5gIwqw

Срдачан поздрав

Total Page Visits: 314 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.