Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење- за будуће ђаке прваке

ОБАВЈЕШТЕЊЕ

Поштовани родитељи будућих ђака првака, на основу обавјештења од стране ресорног министарства број: 07.041/052-1552-17/20 од дана 19.5.2020. године обавјештавамо вас да постоје услови за тестирање ученика за упис у први разред.

Ученике дорасле за упис у први разред могли сте у протеклом периоду евидентирани телефонским или електронским путем, а дајемо могућност да уколико то још нисте урадили можете и даље на наведени начин (e-mail: pepsi.sluzba@yahoo.com, контакт телефон: 051/213-196)

Потребна документација за упис је следећа:

* Потврда са систематског прегледа и стоматолошког прегледа

* Родни лист дјетета

* Књига за праћење развоја (уколико је дијете похађало предшколску установу)

* Потврда о мјесту пребивалишта (те сагласност уколико ученик не припада нашем уписном подручју).

Од 1.6.2020. године почињемо са тестирањем ученика за први разред, с тим што водимо рачуна да је приликом заказивања термина потребно да је дијете обавило систематски преглед и да посједујете сву осталу потребну документацију.

Систематски прегледи су почели од 18.маја у амбуланти Мјесне заједнице Нова Варош  (контакт телефон Дома здравља- 051/247-347) а стоматолошки прегледи ће се реализовати у ЈУ ОШ „Георги Стојков Раковски“.

У сарадњи са Општином града Бања Лука, обезбјеђени су бесплатни родни листови за ученике, и они су достављени у школу, тако да нема потребе да доносите родни лист дјетета на тестирање.

Приликом доласка у школу потребно је поштовање свих препорука и мјера које су још увијек на снази, а школа ће такође обезбједити све потребне услове које се од ње очекују.

                                                                                                            Стручна служба

Total Page Visits: 1123 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.