Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Акција сакупљања кориштених уџбеника

О Б А В Ј Е Ш Т Е Њ Е

Драги ученици,

Наша заједничка жеља је да покушамо обезбиједити уџбенике што већем броју ученика у наредној школској години, те због тога организујемо Акцију сакупљања старих уџбеника, која ће трајати до краја ове школске године.

Великом броју родитеља куповина уџбеника представља значајан издатак, те вас позивамо да своје старе уџбенике поклоните онима којима су заиста потребни.

Овим путем обавјештавамо и ученике којима буду потребни уџбеници за нову школску годину, да их могу пронаћу у школској библиотеци.

Мјесто за одлагање уџбеника налази се у холу школу, а за све додатне информације можете да се обратите вашем библиотекару у одјељењу или школском библиотекару Јелени Јоветић.

Вјерујемо да ћете, као и сваки пут, показати хуманост и одазвати се овој акцији.

Ваше ништа некоме је све!

Total Page Visits: 210 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.