Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Регионални конкурс за бајке и басне

Поштовани ученици/це основних школа у Републици Српској,

Срећан Вам почетак школске године уз искрене жеље да успијети реализовати све што сте планирали!

обраћам Вам се у име Невид театра из Бањалуке молбом за објаву вијести о јавном регионалном конкурсу за оригиналне бајке и басне за дјецу у оквиру нашег пројекта „Образовање кроз игру“ у којем могу учествовати и Ваши/е ученици/це јер позивамо све ауторе/ке без обзира на старосну доб.

Ми смо ауторско, професионално, иновативно, експериментално позориште које тежи развити културна интересовања и културне навике још у најранијем дјетињству у сврху развијања креативног и критичког мишљења путем умјетности. Опшириније о нама можете прочитати уколико посјетите нашу званичну страницу: nevidteatar.com

На конкурс који је отворен 15. јула а трајаће до 15. септембра текуће године до сада је пристигло само осам пријава из Републике Српске, шест из Бањалуке и по једна из Бијељине и Берковића. Осим Бањалуке, Бијељине и Берковића, културне разноликости су тема аутора и ауторки из: Тивта, Београда, Крагујевца, Мостара, Игала (Херцег Новог), Биле (Витеза), Новог Сада, Андријевице, Сарајева, Маглаја, Јајца, Подгорице, Путинаца (Рума), Рановца (Петровца на Млави), Жепча, Рожаје, Широког Бријега, Ужица, Бабушнице, Ниша, Какња, Зрењанина, Бара, Тузле и Лесковца. Најмлађи учесник има седам а најстарији 75 година.

NT-2020-Objava-regionalnog-konkursa-za-bajke-i-basne-OKI-2020-cir – kopija

Total Page Visits: 624 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.