Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

„Здраво да сте“

Услуга бесплатног индивидуалног савјетовања

Поштовани,

„Здраво да сте“ омладински центар нуди услугу бесплатних савјетовања за дјецу и родитеље. Овом услугом желимо да понудимо простор и вријеме за разговор о битним темама дјеци, али и евентуалним проблемима са којима се суочавају дјеца и родитељи током одрастања.

Тренутна ситуација изазвана пандемијом вируса COVID -19 у многоме је утицала на животе како дјеце тако и родитеља, а посебно у смислу суочавања са свакодневним страхом од заразе. Савјетодавни разговори су повјерљиви што значи да нико неће имати информацију о чему се разговара на сусрету.

Разговоре са дјецом и/или родитељима обавља психолог, а теме савјетовања/разговора могу бити: вршњачки односи, проблеми у школи, страх и несигурност, повученост, проблем у породици, агресија, емоције, пубертет, сексуалност, младеначке везе, стицање радних навика, усвајање здравих навика, планови за будућност, изградња самопоуздања, однос родитељ-дијете, како се носити са стресом, притиском околине и друго.

Сви заинтересовани свој термин могу заказати путем броја телефона 051/218-363, ФБ и ИГ странице Здраво да сте ОЦ, OC,mail-a oc@zdravodaste.orgravodaste.org или доласком лично у периоду од 12 до 18 часова сваки радни дан. Налазимо се у Парку Младен Стојановић (приземни жути објекат код терена за боћање).

Total Page Visits: 661 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.