Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Програм за предшколце

ОБАВЈЕШТЕЊЕ 

ЗА РОДИТЕЉЕ ЧИЈА ДЈЕЦА  СТИЧУ УСЛОВЕ У НАРЕДНОЈ ШКОЛСКОЈ ГОДИНИ (2021/22. ГОДИНЕ) ЗА ПОЛАЗАК У ПРВИ РАЗРЕД  ОСНОВНЕ ШКОЛЕ

Поштовани родитељи у вези Обавјештења  о организацији и реализацији Програма за дјецу у години пред полазак Центра за предшколско васпитање и образовање, информишемо вас да ће се Програм за предшколце реализовати  и у нашој школи (ЈУ ОШ „Иво Андрић“) од марта мјесеца 2021. године.

Уколико испуњавате услове за упис дјеце, а желите да дијете похађа Програм у нашој школи дужни сте пријавити дијете на број телефона 051/213-196, меил: pepsi.sluzba@yahoo.com или ако желите да дијете иде у неку од установа Центра за предшколско васпитање и образовање информишите се на телефон 051/490-533 или 051/490-535 најкасније до 30.10.2020. године

                                                                        Управа школе

20201015_162327

Total Page Visits: 535 - Today Page Visits: 4

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.