Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Стоматолошке амбуланте у Бањалуци

Школске стоматолошке клинике на подручју Бањалуке неће радити од данас до 20. новембра због дезинфекције школских просторија, а услуге дјеци и омладини млађој од 19 година пружаће дежурна амбуланта у Основној школи „Иво Андрић“.

Школа Иве Андрића (фото: осивоандриц.орг) -

Школске стоматолошке клинике у Бањалуци налазе се у осам школа: „Бранко Радичевић“, „Иво Андрић“, „Јова Јовановић Змај“, „Свети Сава“, „Георги Стојков Раковски“, „Десанка Максимовић“, „Борисав Станковић“ и „Вук Стефановић Караџић “.

Total Page Visits: 302 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.