Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Емисија РТРС-а „У фокусу“

У емисији РТРС-а „У фокусу“ о теми „Пoложај настаавника у пандемији“ говорила је наша наставница Натааша Пашалић Цвијетић. Фокус интересовања је био на раду наставника у условима пандемије, о припремама за час, како уопште изгледа час од 20 минута, те о томе како су се ученици снашли у новој нормалности. Истакнути су проблеми у онлајн настави, те позитивна искуства током исте у нашој школи. Више можете погледати на 

https://rtrs.tv/av/pusti.php?id=94760

Total Page Visits: 454 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.