Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

„Чаробна интеркултурална мрежа пријатељства“ -МОДУЛ 4- Дигитални свијет и ми

 

Ученици одјељења ИX2 са својим одјељенским старјешином Јеленом Врховац учествују у међународном пројекту у којем учествују 15 држава и око 8000 ученика. Пројект у овом МОДУЛУ4 има за циљ сналажење и понашање ученика при учењу и комуникацији у дигиталном свијету.

Кроз први пројектни задатак Бонтон дигиталне комуникације наши ученици су се представили видеом којим желе скренути пажњу ученицима на правила лијепог понашања током онлине наставе, на друштвеним мрежама и интернету уопште.

Техничку подршку при изради видеа пружио је наставник Ранко Ковачевић.

Total Page Visits: 745 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.