Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

UPSHIFT Дијалог за будућност

UPSHIFT

Дијалог за будућност

Наша школа је већ неколико година укључена у регионални програм „Дијалог за будућност“ који проводе UNDP, UNICEF и UNESKO. Сваке године радо учествујемо у занимљивим и иновативним пројектима. Ова године је донијела нешто ново, UPSHIFT радионицу у коју су укључени млади старосне доби од 13 до 19 година.

Циљ радионице је препознати проблем у свом окружењу и научити како га ријешити те тако унаприједити своју заједницу.

Тим наше школе чине: Софија Пејаковић IX1, Христина Мрша, Бранко Павловић IX3 и Зоја Станковић IX5. Менторску подршку у школи су им пружиле шкослки психолог Ђурђица Јеличић и наставница енглеског језика Маја Пастуовић.

Након уочавања проблема, ученици су исте описали у пријави те их објаснили жирију током онлајн састанка путем апликације зум. Након тога је услиједио одабир група за радионицу, одабир ментора који тимове воде кроз радионицу, низ радионица и на крају представљање рјешења пред комисијом.

Нисмо ни мало изненађени што је наш тим ПОБЈЕДНИЧКИ тим. Тема проблема је веома актуелна, а изналажење проблема неопходно

Повезаност масовних медија са негативном сликом о себи код адолесцената

Више о самој радионици, начину рада и наученом ће вас информисати наши учесници и побједници  UPSHIFT радионице, а ми им овог пута честитамо и желимо све најбоље у будућем раду.

Total Page Visits: 304 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.