Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Хуманитарна акција

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Ближи се крај првог полугодишта, али и календарске године када већ сви одбројавамо дане до краја у години која није штедјела никог. Ова година суочила нас је са низом изазова, али ништа љепше нема него кад можемо да потврдимо да смо и у тешким временима задржали онај наважнији дио у нама: људскост, солидарност, спремност да препознамо и помогнемо тамо гдје треба. Кажу да је даривање само по себи награда, а хуманитарна акција под називом „Акција солидарности“ која је завршена у нашој школи, заокружила је вријеме иза нас најљепшом могућом причом о хуманости  наших родитеља и ученика, који су претходних дана несебично даривали и поклањали социјално угрожене категорије. Поклони за дјецу, писма старијима, помоћ у намирницама онима којима је потребна су ових дана стигла на адресе и обрадовала оне којима су и намјењена.

Овом приликом се захваљујемо нашим ученицима и њиховим родитељима  који су по ко зна који пут спремно подржали активност која се организује у школи и тиме потврдили да је наше партнерство јаче од свега.

Захваљујемо се и нашим одјељењским старјешинама  и представницима Црвеног крста школе: Тривуни Мацановић, Љиљани Нишевић и Слађани Г. Тодориновић, који су брижно данима припремали и паковали пакете.

Total Page Visits: 501 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.