Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Сједница Наставничког вијећа

Сједница Наставничког вијећа ЈУ ОШ „Иво Андрић“ одржана је у сриједу, 30.12.2020.године путем Teams-а у 18.00 због поштовања епидемиолошких мјера. Директор школе Жељка Опачић је упознала представнике Наставничког вијећа са Дневним редом који је био фокусиран на успјех у учењу и владању на крају првог полугодишта као и на реализацију Наставног плана и програма, допунске, додатне, факултативне наставе и стручних актива. На сједници су утврђени приједлози око избора ученика за Светосавксу награду, најбољег ученика од првог до деветог разреда и ученика осмог и деветог разреда са свим закљученим петицама и примјерним владањем. Истакнут је и календар остварених активности током првог полугодишта. Представници Актива су поднијели извјештај са сједнице Одјељењских вијећа одржане у сриједу, 30.12.2020. у 11 сати. На крају сједнице директор школе је прослиједила Анкету која је била упућена свим наставницима, ученицима и њиховим родитељима а у циљу што боље спремности за суочавање са свим проблемима у предстојећем периоду.

У оваквој сложеној ситуацији смо још једном показали да коришћењем платформе Teams нисмо одступили од својих обавеза.

Total Page Visits: 114 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.