Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \" Иво Андрић\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Новогодишња честитка

Поштовани родитељи, драга дјецо,

Година која је иза нас била је пуна изазова које смо успјешно савладали, искључиво вјерујући једни другима и дајући све од себе. Није било лако, али заједничким напорима одговорили смо на све препреке које су нам се нашле на путу и тако дочекали крај године. Кроз вријеме које је иза нас научили смо да није важно пасти, него устати, није вриједно плакати, него тражити разлоге за срећу и није важно стићи, већ кренути даље.

Нова година симболично означава неки нови бољи почетак.

Зато  вам желимо  да Нову годину  и предстојеће празнике проведете у духу здравља, радости и смијеха са својим најмилијим.

 С поштовањем,

                                                                                Управа Школе

 

Total Page Visits: 1586 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.