Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Радови у учионицама током зимског распуста

У нашој школи, ЈУ ОШ “Иво Андрић“ Бањалука су по завршетку првог полугодишта  почели радови на замјени паркета у пет учионица које се налазе на првом спрату (учоница бр. 30, 21, 22, 23 и 24). У овим учионицма наставу похађају ученици четвртог и петог разреда. Осим замјене паркета у истим учионицама као и у ходнику на првом спрату су лакирани сви радијатори у бијелу боју. Сви  ови радови су завршени, учионице су чисте, провјетрене и спремно чекају  наше ученике.

Total Page Visits: 678 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.