Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Међународно online такмичење „Немањићи-знаменити Срби“

Ученици наше школе Зоја Станковић IX5, Јелена Врањеш VIII2, Ана Кочић VIII3 и Ђорђе Адамовић VII4 учествовали су на online међународном такмичењу „Немањићи- Знаменити Срби.“ Такмичење је било 19.12.2020., 2.1.2021. и 6.1.2021.године. Ово такмичење је најмасовнија културна манифестација васпитно-едукативног карактера  чији је циљ очување српског културног идентитета, као и жеље да се свјетској цивилизацији покаже огроман допринос који су истој дали Срби. Припреме су биле озбиљне и обимне, захтјеви и задаци које су наши такмичари имали пуни изазова и прилично тешки. Али и поред свега тога на првом квалификационом тесту наша екипа је (захваљујући својој спремности и мотивацији) лако отишла у други квалификациони круг. Ту су слиједила два теста и наша екипа је на крају заузела 29.мјесто у конкуренцији од 230 екипа. Ученике су припремале наставнице Нада Вулета и Вукица Тешановић из ЈУ ОШ „Иво Андрић“ Бањалука.

slika002

slika001

Total Page Visits: 870 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.