Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Активности II разреда

Ученици II-ог разреда наше школе наставни  дан започињу разноврсним и усмјереним физичким активностима. Осим бројних користи за здравље, редовна физичка активност носи значајне психолошке и социјалне добробити. Даје допринос развоју социјализације и развијању ефикасних међусобних односа. Вјежбање није само у сврси физичког разгибавања тијела, већ је то васпитање у пуном смислу, у тијесној вези са остваривањем свих циљева васпитања и образовања оријентисана на компоненте личности – когнитивну, социјалну и емотивну.

Дјеца су с одушевљењем прихватила све активности.

Total Page Visits: 1094 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.