Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-обустава наставе од 22.3.2021.

Републички штаб за ванредне ситуације Републике Српске је 21.3.2021.године, на својој 73.сједници донио Закључак о спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у Републици Српској којим се обуставља васпитно-образовни рад у просторијама основних и средњих школа у Републици Српској у периоду од 22.марта до 29.марта 2021.године.

Наведеним Закључком обуставља се настава и организовање проширеног програма у просторијама основних и средњих школа у Републици Српској, ради превентивног дјеловања и спречавања ширења вируса корона. Све основне школе и средње школе у Републици Српској дужне су да у овом периоду организују наставу на даљину коришћењем средстава електронске комуникације.

С тим у вези, обавјештавамо ученике и родитеље наше школе да ће се настава одвијати путем Microsoft Office 365 платформе (Teams) према устаљеном распореду часова са сатницом која се налази у прилогу.

                                                                                            Управа школе

ВРЕМЕНСКА ДИНАМИКА ЧАСОВА

Total Page Visits: 288 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.