Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Свјетски дан вода

Свјетски дан вода- 22. март
Свјетски дан вода обиљежава се 22. марта у цијелом свијету. Прве препоруке о проблемима у вези воде и воденим ресурсима, биле су формулисане на конференцији Уједињених народа о водама, одржаној 1977. године у Мар дел Плати, Аргентина.
Без воде се не може живјети. Она је најважније пиће на свијету. Приступ питкој води нема 1,1 милијарде људи, а 2,4 милијарде живе без основних санитарних услова. Резерве питке воде нису неисцрпни природни ресурс. Како би се осигурале довољне количине воде, потребно је уложити напоре за заштиту и штедњу воде, тј. препознати важност рационалног кориштења воде.

СВЈЕТСКИ ДАН ВОДА

Svjetski dan voda ppt.

ЧЛАНАК У НЕЗАВИСНИМ НОВИНАМА

IMG-1f5505715e0af53877333db8fd5a99c9-V

IMG-841912a951bbc1c9898f221267f02108-V

Total Page Visits: 605 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.