Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Европска ноћ истраживача

„Европска ноћ истраживача“ је разноврстан и богат садржај за све љубитеље науке и истраживања, едукативних радионица, такмичења, квизова, иновација, сликања…Намјењена је за све оне  који желе да  постану  дио истраживачког тима, за  све оне који желе да покажу свој таленат и знање, размјену идеје и иновације. Ученици III 3 разреда су учествовали на конкурсу „Ликовни кутак“ који је намјењен нашим најмлађим такмичарима за најбољи ликовни рад.

 

Total Page Visits: 144 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.