Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-упис у први разред

ОБАВЈЕШТЕЊЕ – измјене због прекида наставе

Поштовани родитељи будућих ђака првака, на основу обавјештења од стране ресорног министарства број: 07.041/052-1666/21 од дана 4.3.2021. године обавјештавамо вас да постоје услови за евидентирање ученика за упис у први разред.

У први разред школске 2021/22.године уписују се ученици који су рођени 2015.године и она дјеца која су рођена 2014.године али нису уписана прошле школске године из зрдавствених или неких других разлога.

Ученици дорасли за упис у први разред могу се од понедјељка, 22.3.2021.године евидентирати електронским путем на e-mail: pepsi.sluzba@yahoo.com. Евиденција ће трајати до 9.4.2021.године.

Приликом евидентирања дјетета за упис биће нам потребни следећи подаци:

  • Име и презиме дјетета
  • Датум рођења
  • Јединствени матични број дјетета
  • Име и презиме оба родитеља (као и занимање оба родитеља)
  • Адреса становања
  • Контакт телефон оба родитеља

Када се обезбједе услови за тестирање( о чему ћемо вас накнадно обавијестити путем огласне табле школе, сајта школе и путем електонског дневника -уколико имате старије дијете код нас у школи)

родитељи доносе следећу документацију:

* Потврду са систематског прегледа и стоматолошког прегледа

* Извод из матичне књиге рођених (У сарадњи са Општином града Бања Лука, биће обезбјеђени родни листови за све будуће првачиће, односно за све оне који немају трајни извод из матичне књиге рођених ( са мјестом рођења у Бањој Луци). Родитељи који имају за своје дијете трајни извод доносе уписни материјал на дан тестирања дјетета, а за остале ученике којима ће Општина обезбједити родни лист исти се доставља у школу)

* Књигу за праћење развоја (уколико је дијете похађало предшколску установу)

* Потврду о мјесту пребивалишта (на име дјетета), с тим да уколико ваша улица не припада школском уписном подручју подносите захтјев надлежној служби јединице локалне самоуправе

Што се тиче систематских прегледа, они су почели у Дому здравља (контакт телефон Дома здравља- 051/247-347) а стоматолошки прегледи ће се реализовати у нашој школи у следећим терминима:

  • од 22.3.2021.до 26.3.2021. године с тим што 25.3.2021.године у другој смјени неће примати пацијенте (радно вријеме: прва смјена 7:30-12:30; друга смјена: 13:30-18:30)

                                                                                           Стручна служба

Total Page Visits: 927 - Today Page Visits: 6

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.