Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Дистрибуција бесплатних уџбеника

 

Подјела бесплатних уџбеника од V до IX разреда

Поштовани ученици и родитељи,

На основу Обавјештења од стране Града Бања Лука, Одјељења за здравство, образовање, омладину и спорт у којем се наводи да ће ученици основних школа на подручју града Бања Лука од III до IX разреда добити бесплатне уџбенике, обавјештавамо Вас о следећем:

У ЈУ ОШ“Иво Андрић“ су запримљени уџбеници за ученике од V до IX разреда, а за подјелу уџбеника за разредну наставу и за ученике који долазе из вишечланих породица као и побједнике републичких такмичења бићете благовремено обавјештени.

Подјела уџбеника за ученике од V до IX разреда у четвртак, 19.8.2021.године и у петак, 20.8.2021.године према распореду који слиједи у обавјештењу.

 Потребно је да напоменемо да уџбенике преузимају искључиво родитељи.Они родитељи који неће бити у могућности да преузму уџбенике у наведеним терминима потребно је да се обрате одјељењском старјешини како би се организовало преузимање у школи.

Ученици који од септембра неће више похађати нашу школу из различитих разлога потребно је да се уџбеници за њих преузму у наведеним терминима, а ученици који долазе из других школа уџбенике преузимају у својим тренутним школама.

 Приликом преузимања уџбеника потребно је да се родитељу потпишу на спискове о преузимању истих те ће бити упознати о реверсу одређених уџбеника од стране одјељењског старјешине.

Важно је напоменути да на основу информација са којима располажемо родитељи ученика предметне наставе сами финансирају уџбенике за други страни језик.

РАСПОРЕД ПРЕУЗИМАЊА УЏБЕНИКА ОД V ДО IX РАЗРЕДА

 

Total Page Visits: 1084 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.