Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Пројекат “ Весела школица“

mini-IMG-d2b2ffdd2515c5c1af7ad1a335932c5e-V mini-IMG-d4cd9ad7654b55e44620ac5ddab2b8b2-V mini-IMG-d931a7cdb7defe76f95bf3daae22845f-V

 

 

 

 

 

Граде Бањалука,  пројекат „Весела школица“

У склопу пројекта „Весела школица“ који је организовао Град Бањалука, наши ученици су 23. августа 2021.године исцртавали двориште школе.Град је обезбједио шаблоне и боје за основне школе на нивоу града Бањалука, а пројекат је осмишљен тако да исцртани полигон за игру користе ученици свих узраста. 

Ученици који су учествовали у овом пројекту су: Софија Пејаковић (матурант IX1), Никша Декић / IX4), Хана Јукић (IX4), Ана Секулић (VII3), и Николина Вучановић (VI2).

 

Total Page Visits: 1304 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.