Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Добродошлица ђацима првацима

Дана 10.9.2021.године одржана је приредба за ђаке прваке у фискултурној сали наше школе. Због епидемиолошке ситуације и препорука Министарства просвјете и културе ове године нисмо организовали приредбу за први дан школе. То није спријечило наше прваке да уживају у приредби коју су припремили ученици петог разреда са својим учитељицама: Татјаном Иветић, Ранком Орашанин, Миром Косић и Даријом Пентек. Музичке нумере су изводили ученици који пјевају у хору, а пратила их је на клавиру наставница музичке културе Вања Кесић. Уз подршку наше директорке  Жељке Опачић и најбољег ученика наше школе Андреја Крчмара првачићи су положили Ђачку заклетву.

ДРАГИ НАШИ ПРВАЦИ НЕКА ВАМ ЈЕ СРЕЋАН ПОЧЕТАК! БУДИТЕ ВРИЈЕДНИ, ПАМЕТНИ И ОДГОВОРНИ!

Total Page Visits: 2297 - Today Page Visits: 2

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.