Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Европски дан језика 2021. године

Савјет Европе и Европска комисија прогласили су 26.септембар Европским даном језика са жељом јачања свијести о разноврсности језика као и подстицање на учење разних страних језика.  Знањем језика олакшава се повезивање са другима и олакшава се проналажење посла. Учење језика такође помаже упознавање и разумијевање са људима који припадају различитим културама. Учење језика доноси предности и за старе и за младе, човјек никада није стар да започне да учи неки нови језик.

У нашој школи ЈУ ОШ „Иво Андрић“ Бањалука Европски дан језика је обиљежен у периоду од 20. септембра до 24. септембра 2021.године.  Ученици су припремили разноврсне паное на различитим језицима које су изложили у холу школе и у учионици страних језика. Наставници страних језика су посветили један час овом дану тако што су са ученицима организовали квизове знања, рецитовање на страним језицима, провјеру ученичког знања страних језика и сл. Ученицима је такође у холу школе на видео  биму представљена презентација поводом Европског дана језика. 

Активност Европски дан језика је организовао и припремио координатор активности Весна Новаковић проф.енглеског језика и Актив наставника страних језика.

 

smart

Total Page Visits: 369 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.