Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбедним условима, образује успешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примЈењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 50 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

У току је израда Монографије ОШ Браћа Павлић/ ОШ Иво Андрић\\\\\\\\ Позивамо све оне који носе успомене на ову школу да својим прилозима или фотографијама дају допринос у попуњавању ове књиге..

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своја постигнућа током године.

 

МОНОГРАФИЈА

ИЗРАДА МОНОГРАФИЈЕ

ПОЗИВ НА САРАДЊУ ЗА ИЗРАДУ МОНОГРАФИЈЕ  ЈУ ОШ „ИВО АНДРИЋ“ БАЊАЛУКА

1958-2018. ГОДИНЕ

Приближава се пуних шест деценија од постанка наше школе. Тим поводом у току је припрема Монографије.

Позивамо на сарадњу све некадашње ученике и наставнике ОШ „Браћа Павлић“ која данас носи назив ЈУ ОШ „Иво Андрић“ Бањалука, као и оне који су још увијек у њој. Пошто ће један дио књиге бити посвећен сјећањима на дане проведене у овој школи, молимо вас да својим прилозима и фотографијама које имате употпуните ову књигу и тако дате свој лични допринос овој васпитно-образовној установи.

Надамо се да многи од вас нису заборавили да су били дио ове куће и да памте незаборавне догађаје из своје генерације, занимљиве анегдоте као и поучне ствари са одјељењским старјешинама и осталим наставницима.

Текстове и фотографије уз које треба да наведете ваше име и презиме, садашњу професију и године које сте провели у школи, можете слати на мејл адресу iandric123@yahoo.com или телефон: +38765673545

Такође вас молимо да уз фотографије назначите имена личности које су на слици.

Радујемо се нашој заједничкој сарадњи која ће на нajљепши начин свједочити о деценијском постојању наше драге и успјешне школе. Бићемо веома срећни ако успијемо да саберемо бар дјелић живота и рада у нашој школи.

За сва питања, дилеме и недоумице можете да се обратите на  наведену мејл адресу ves123nov@gmail.com или телефон: +38765673545

                                                                                      Тим за израду монографије