Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

ДЕВЕТИ РАЗРЕД (В. Г.)

Одјељење IX3 похађа онлајн наставу из српског језика помоћу платформе Гугл учионица (Google Classroom). Гугл учионица (Google Classrum) je онлајн алат за наставу на даљину. Ученици му могу приступити путем телефона, лаптопа, таблета или десктоп рачуна. Потребно је само да имају мејл адресу. 
Приступни код за онлајн учионицу српског језика за одјељење IX3 је: еbrrauv. 
Дати линк такође можете објавити на сајту да буде доступан свим ученицима.
Срдачан поздрав!
Верица Глиговић
Total Page Visits: 143 - Today Page Visits: 2