Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\" Иво Андрић\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Европски дан језика, 2018

Поводом Европског дана језика је расписан конкурс за литерарни и ликовни рад ученика на тему „Желим научити твој језик“ . Ученици наше школе Милица Калуђер III3 и Милош Миловановић из V 3 су освојили прво мјесто на дату тему у категоријама од I до III, разреда, и од IV до VI разреда. Ментори су им биле њихове учитељице Дајана Петровић и Драгана Декић.

У холу наше школе такође је обиљежен Европски дан језика на један савремен начин. Осим бројних паноа и других креативних радова који су обиљежавали разноврсност култура и језика ученици су учествовали и у GOOGLE радионици коју је припремио тим наставника страних језика, а чији координатор је била проф.енглеског језика Маја Пастуовић.

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.