Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Посјета Центру „Заштити ме“

Посјета Центру „Заштити ме“
У свијету се 20. новембра обиљежава Међународни дан дјетета, чији је циљ да подсјети јавност о потреби заштите дјеце и малољетника од злоупотребе, насиља и разних облика дискриминације. Ученици наше школе  из Савјета ученика и чланова еколошке секције „Еко–Здравко” су тим поводом посјетили Центар „Заштити ме” заједно са нашом директорком Жељком Опачић, психологом Ђурђицом Јеличић, наставницом Љубинком Зорановић и учитељицама Вањом Бањац Сердар и Ђурђицом Недимовић.
Ученици еколошке секције и Савјета ученика су заједно са ђацима Центра „Заштити ме“ правили здрави оброк –воћну салату, а друга група ђака је украшавала теглице и пунила их здравим сјеменкама Ученици Центра су се показали као прави домаћини, гдје су нас угостили кифлицама из њихове кухиње које су припремили ученици првог разреда средње школе, пекарски смјер. Заједно смо дегустирали кифлице и воћну салату која је прављена са пуно труда и љубави. И на самом крају ученици Центра обећали су да ће бити наши гости и да ће се наша сарадња наставити. Ученици наше школе су били пуни утисака и на висини свог задатка гдје су показали да смо сви једнаки „Заједно под сунцем.” Координатор ове активности је учитељица Ђурђица недимовић.

Total Page Visits: 103 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.