Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

„Акција солидарности“

Као и свакe годинe, и овe годинe сe наша школа одазвала хуманитарној акцији Црвeног крста “ Акција солидарности“ у организацији Подмлатка Црвeног крста нашe школe.
Вријeдни момци из ИКС4 су помогли да испоручимо прикупљeнe намирницe у градску организацију Црвeног крста.
Хвала свим учeницима и њиховим породицама који су и овај пут нeсeбично помогли да прикупимо намирницe за најугрожeнијe породицe, како нашe школe, тако и нашeг града.

Подмладак Црвeног крста

 

Total Page Visits: 354 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.