Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Динамика реализације писмених провера за ученике

Динамика реализације писмених провера за ученике
У вези са наведеним обавјештавамо вас, да ће се оцјењивање ученика вршити у складу са Упутством о праћењу, вредновању и оцјењивању ученика у основној школи приликом изођења наставе на даљину („Службени гласник Републике Српске“ број 39/20), те Инструкцијом за прађење, вредновање и оцјењивање ученика током извођења наставе на даљину за вријеме ванредног стања узрокованог епидемијом корона вируса у школској 2019/20. години, донијета од стране Републичког педагошког завода РС (доступна на сајту РПЗ-а РС).

Динамика провјере знања предметна настава

Динамика провјере знања разредна настава

Total Page Visits: 1001 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.