Добродошли!

ЈУ ОШ `Иво Андрић` у Бањој Луци је образовна институција која, инсистирајући на квалитетним и безбjедним условима, образује успјешне људе препознатљиве по креативности, толеранцији и другарству.

Карактеристике

Школа је препознатљива по мотивисаним ученицима, квалитетном кадру у настави, примјењивости знања и пројектима.

Традиција

У протеклих 60 година рада наше школе у њој су организована разна такмичења и постигнути су завидни резултати. Хор и оркестар постижу прва мјеста чак и на нивоу бивше Југославије. Ова школа је мјесто где су своје образовање стекли многи угледни људи.

Монографија

Поводом 60 година живота и рада школе изашло је прво издање Монографије ЈУ ОШ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Иво Андрић\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Бањалука

Постигнућа ученика

У ОШ „Иво Андрић“ сваке године се одржава Дан ученичких постигнућа када ученици имају прилику да покажу своје резултате постигнуте током године.

 

Обавјештење-пријем ђака првака

Поштовани родитељи и будући ђаци прваци, на основу дописа Министарства просвјете и културе Републике Српске број: 07.041/610-199-3/20 од дана 28.8.2020. године у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом у Републици, а у циљу очувања здравља ученика и наставника основних школа, школа неће бити у могућности организовати пријем ученика првог разреда 31.8.2020. године.

Наши будући ђаци прваци почињу са наставним процесом у уторак, 1.9.2020. године по групама (спискови ученика по групама налазе се на улазним вратима школе) и то у следећим терминима:

I група – почиње са наставом у 11:15 а завршава у 12:30 часова

II група – почиње са наставом у 12:45 а завршава у 14:00 часова

*Све потребне информације родитељи ће добити у виду материјала које ће учитељице припремити и подијелити ученицима првог радног дана.

Родитељи ће са ученицима доћи испред школе у предвиђеним терминима приликом чега не улазе у школу него ученике дочекује дежурно особље у холу школе одакле ће ученици ићи у своје учионице.

СРЕЋАН ПОЧЕТАК И ЧУВАЈТЕ ЗДРАВЉЕ!!!

УПРАВА ШКОЛЕ

 

Total Page Visits: 1118 - Today Page Visits: 1

Оставите одговор

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.